HYPRY - yhdessä. Kaikille enemmän.

Helsingin yksityiset päiväkodit HYPRY ry on keväällä 2012 perustettu yksityisten päiväkotien palveluntuottajien yhteistyö- ja etujärjestö. Tarve yhteisten asioiden pohtimiseen ja vaikuttamiseen oli noussut monesti esille, josta syystä Helsingin kaupungin Kallion virastotalossa pidettiin yhdistyksen perustamiskokous 14. helmikuuta 2012. Yhdistys merkittiin yhdistysrekisteriin 4.5.2012.

Yhdistyksen tavoite on turvata monipuolinen ja laadukas varhaiskasvatus ja esiopetus helsinkiläisille lapsille. Yksityiset päiväkodit ovat paitsi julkista palvelua täydentävä, myös sen rinnalla vakaan ja tasapuolisen aseman ansaitseva toimintamuoto, jonka tulisi kytkeytyä nykyistä säännönmukaisemmin ja pitkäjänteisemmin kaupungin varhaiskasvatuspalveluiden osaksi.

Kuluneiden toimintavuosien perusteella voi todeta, että kaikkien meidän – erikokoisten ja erilaisia painotuksia edustavien varhaiskasvattajien – yhteistyötä on tarvittu ja tarvitaan myös tulevaisuudessa. HYPRYn ansiosta yksityisten yhteistyölle on löydetty entistä jatkuvampi ja organisoituneempi muoto. Helsingin kaupungilla ja muilla sidosryhmillä on nyt selkeä yhteistyötaho ja HYPRYn kautta yksityisten näkökulmat saadaan jatkossa huomioon hyvissä ajoin.

Toimintakertomus kaudelta 2017

LIITY JÄSENEKSI!

Voit liittyä jäseneksemme lähettämällä hakemuksen täältä

Jäsenmaksu on vain 1€/hoitopaikka vuodessa!

 

Powered by Aava 3